9 Eylül 2012 Pazar

Hoş Geldin Otuz Yaşım...

bir kar tanesi düştü yıllar önce genç bir adamla bir kadının ellerine aynı anda.. Kadın, dünyanın en güzel gözlerine sahipti... baktı avucundaki taneciğe "yeniden doğdum ben" dedi. Adam, uzun boyluydu kocamandı yüreği..  baktı avucundaki taneciğe "ne kadar da beyazsın, adın "kar beyazı" olsun" dedi.. Kar tanesinin kalbi işte o anda, bu iki elin avucunda başladı atmaya..
büyüdü kar tanesi.. abla oldu bir gün.. artık bir kar tanesi değil kar topuydu.. öyle güçlü hissetti ki...
yıllar geçti, okullara başlandı okullar bitirildi.. dostluğu, arkadaşlığı, sırdaşlığı bir bir öğrendi kar tanesi ve hep adına yakışır bembeyaz tuttu yüreğini.. 
ailesi ve sevdikleriyle bir kar topu olmuş yuvarlanırken hayat yolunda, başka bir kar topuyla çarpıştı kar tanesi.. sarsıldı.. bunun adı aşk'tı.. birlikte kocaman bir kartopu olmuşlardı artık..
kar tanesi, yüreğinde olan herkesle gün be gün artan bir güven ve sevgiyle büyürken, bir gün mis kokulu bir RüZGaR çıktı..  işte o gün ovaya çığ gibi düştü sevinçler.. yayıldı kar beyaz umutlar..

bu kar tanesi, adının "kar beyazı" anlamına inat kara gözlerle otuz yıldır izliyor dünyayı.. bugün üflerken "otuz yaş" pastasını, kocaman "iyi ki" ler vardı gözlerinde, sevgiyle...

5 yorum:

Sonnur Özel dedi ki...

Berfu'cum hep iyikiler doldursun hayatını.

Dilek dedi ki...

ne güzel yazmışsın, doğum günü kutlu olsun kar tanesi'nin...

kalemperest dedi ki...

Teşekkür ederim arkadaşım.. sevgiler..

Unknown dedi ki...

ben neden gözlerim dolmadan okuyamıyorum sizin yazdıklarınızı... sizin yüreğinizde nasıl bir güzellik var böyle anlayamadığım...nice mutlu, umutlu yıllara...

kalemperest dedi ki...

utandırdın beni şimdi Sevgi Atölyesi ;)) hepimiz için güzel günler güzel yaşlar olsun;)